PIETARI ja VIIPURI ovat keränneet Valmismatka-asiakkaita kohtuullisesti talvikuukausien aikana!

Uudet sivut on löydetty hyvin, josta osoituksena sivukatseluiden määrässä on lisäystä yli 100% verrattuna vuoden 2015 vastaavaan aikaan. Onko sivuilta tieto hyvin löydettävissä? Tähän antaa vastauksen asiakaskokemus ja asiakkailta toivotaan palautetta Matka-Mekka Oy:lle, jonka käsittelyn ja arvioinnin jälkeen toimitan ajatuksen sivujen ylläpidosta huolehtivalle yritykselle. Sivujen päivityksen ja muun ylläpidon olen antanut ammattilaiselle laadun varmistamiseksi ja yritys on http://www.arttuarojoki.fi/ info@arttuarojoki.fi Yritys huomioi toivomuksia käyttökokemuksen parantamiseksi edelleen sekä tehostaa yritykseni Internet-löydettävyyttä Google-tietämyksellään.

Etusivulta johtaa tie uusiin tietoihin sekä ryhmille että yksittäin lähteville. Ryhmille lähes 30 majoituskohdetta Karjalan Kannaksella ja Karjalassa hinnastona ja Viipurin hotelleihin hinnastot lähetämme pyynnöstä.

Hyvää kevään jatkoa toivoen Pentti Pöyhönen.

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.