Mainiota vuoden jatkoa matkailun merkeissä

AIKATAULUIHIN on tullut Valmismatkoilla muutoksia johtuen siitä, että kuljettajien ajo-/lepoaikalain noudattamisen valvonta lisääntyy samalla kun digitaalisten piirtureiden määrä lisääntyy bussien uusiutuessa. Muutokset eivät oleellisesti vaikuta ajoajassa, mutta taukosääntely lisääntyy.

Pääsiäinen on monelle vapaapäiviä merkitsevä aika ja aikaa tuulettua vaikka pienellä matkalla. Perinteinen Pietarin 4 päivän matka on monelle odotettu. Tarjolla on ohjelma”paketti”, jossa kiertoajelu ja Eremitaasin aarteet 25,- Viipurin 2 päivän matka on lauantai-sunnuntaille ajoitettu siksi, että rajoilla on vähiten bussiliikennettä, – ruuhkaa ei ole ollut muutamaan vuoteen. Tällä kertaa on tarjontaa kahteen hotelliin, Victoriaan ja ”Viipuriin”, johon nopeimmille varaajille on tarjolla 3 ruokalajin päivällinen hintaan 5,-

Valmisteilla on ajalle 2.-5.7. Viipurin matka, jossa 3.-4.7. tutustutaan Kannaksen alueen pitäjiin. Tiedot matkasta löytyvät etusivun kohdasta ASIAKKAAMME RYHMÄMATKA, jota markkinoidaan yhteistyönä >>

KARJALAN ja KANNAKSEN alueen ryhmähinnaston tiedot ovat 3 hotellin osalta varmistusta vailla. Hinnasto on tulossa helmikuun alkupuolella. Varauksia otetaan vastaan jo näin varauksien kerääminen voi alkaa.  Kesälle tulee tarjolle Kiviniemeen Green Village, Rautuun Igora ja monelle uudet majoituskohteet Hiitolaan ja Käkisalmeen!

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.