Kirjepostin kulku hidastuu

Viisumianomusten lähetyksissä on huomioitava kirjepostin kulun hidastuminen uuden postilain tullessa voimaan. Kirjeen ehtiminen määräaikaan mennessä saajalle on aina lähettäjän vastuulla. Mikäli haluat varmistaa ja nopeuttaa kirjeen kulkua ÄLÄ KIRJAA lähetystä. Kirjatun kirjeen käsinlajittelu jopa hidastaa kirjeen käsittelyprosessia. PIKAKIRJEENÄ lähetyksellä on paras kulkunopeus ja kulunseuranta on mahdollista tietokoneella Internetissä http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/ Käytä vain kuoria, joissa ei ole yliviivattuja tai muuten asiaankuulumattomia merkintöjä! Mainitut kuoret koneellinen lajittelu siirtää käsinlajitteluun. Maininta siksi, että ongelma on konkreettisesti tullut esille.

Sähköpostiosoitteet matka-mekka@uusikaupunki.fi ja pentti.poyhonen@uusikaupunki.fi poistuvat käytöstä 1.7. mennessä kun kaupunki ottaa käyttöön @uusikaupunki.fi päätteen.

Käyttöön jää osoitteet matka-mekka@matka-mekka.fi ja pentti.poyhonen@matka-mekka.fi

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.