UUSINTA VENÄJÄN VIISUMITIETOA

UUSI VIISUMIKESKUS ”Visa Application Center TWIM INVERSIONS” aloitti toimintansa 09.01. positiivisesti luvattua aikaisemmin. Sijainti esimerkiksi Turussa on Kauppiaskatu 8 (Handelsbankenin naapurissa). Palveluaika Ma-Pe klo 9-16 ja hakemuksien vastaan-otto klo 9-15 Toistaiseksi käytetään samaa anomusta kuin v. 2017, mutta esikatselua edeltävän sivun kohdassa Destination name on valittava esimerkiksi Turkuun osoitettavassa anomuksessa Visa Application Center TWIM INVERSIONS (Turku) Palvelupuhelinnumeroa ei ole toistaiseksi ilmoitettu. Ohjeistusta ajanmukaistetaan verkkosivuilla kun ns. pysyvää- ja/tai täydentävää aineistoa on saatavana. PÄÄSIÄISEN VALMISMATKOJEN MYYNTI ALKAA ONGELMITTA! KARJALAN ja KARJALAN KANNAKSEN alueen hinnasto kesälle 2018 on tulossa, mutta eräiden kohteiden hintavahvistuksia puuttuu. Varauksia otamme jo vastaan, samoin Viipurin ja Johannekseen. BALTIAAN RÄÄTÄLÖITYJÄ MATKOJA ryhmille tarjoamme edelleen alkaen tarvittaessa reitin suunnittelusta asti ohjelma-, opastus- ym. palveluihin. Myös bussivaraukset Tallinnasta kauttamme.

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.