Syksylläkin Karjalankannakselle ”kotikylä”- ja sotahistoriamatkalle

KOLMEN PÄIVÄN matkalla on 1 täysi päivä aikaa tutustua valitsemiinne kohteisiin. Mahdollisuus on myös Laatokalla ja Vuoksella heittokalastukseen rannalta. (Retket veneillä lopetetaan 31.8. säähän liittyvistä turvallisuussyistä.) Matkat toteutetaan alkaen 5 henkilön ryhmille ja hankimme viisumit, majoituksen, tarvittaessa venäläisen oppaan/tulkin ja kuljetuksen. (Tarvittaessa myös suomalainen ”sotapaikka-opas” etenkin Karjalankannakselle mahdollinen.) Matkaan voi yhdistää Viipurissa esim. Karjalankannaksen sotamuseon ja Viipurin Linnan opastuksin ja tulkattuna. www.sotahistoriallisetkohteet.fi/app/sights/view/-/id/354

Kesää 2019 varten kannattaa etenkin suuremmille ryhmille aloittaa matkojen suunnittelu jo nyt ja varata majoituksia.

Ystävällisin terveisin Matka-Mekka Oy./Pentti Pöyhönen.

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.