Siirrytään askel kohti vuotta 2020

Nimitietojen (Ä & Ö & Å) merkit ja passitiedot täsmällisesti oikein merkiten e-viisumianomukseen on tämä uusi prosessi toiminut erittäin hyvin. Kuvan liittämisessä olevat ongelmat ovat peräisin kuvaajien (kuvaamojen) huolimattomuudesta. Syytä on huomioida ajokorttikuvan vaatimukset. Tätä tietoa saa www-aloitussivun linkin kautta. 13.03.2020 Matka-Mekka –yrityksen toiminnassa täyttyy 30 vuotta. Dokumentoidun kosketuksen näihin ko. alan tehtäviin sain n. 47 vuotta sitten. Yritys on vanhimpia siinä joukossa, jotka ovat keskittyneet Venäjän ja Baltian alueeseen.

M-M Oy ei ole halvin eikä aina paraskaan, mutta
edelleenkin tavoite on toimintavarmuus,
selkeä hinnoittelu ja yllätyksettömyys.

SYDÄMELLINEN KIITOKSENI NÄISTÄ VUOSISTA!

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.