Siirrytään askel kohti vuotta 2020

Nimitietojen (Ä & Ö & Å) merkit ja passitiedot täsmällisesti oikein merkiten e-viisumianomukseen on tämä uusi prosessi toiminut erittäin hyvin. Kuvan liittämisessä olevat ongelmat ovat peräisin kuvaajien (kuvaamojen) huolimattomuudesta. Syytä on huomioida ajokorttikuvan vaatimukset. Tätä tietoa saa www-aloitussivun linkin kautta. 13.03.2020 Matka-Mekka –yrityksen toiminnassa täyttyy 30 vuotta. Dokumentoidun kosketuksen näihin ko. alan tehtäviin sain n. 47 vuotta sitten. Yritys on vanhimpia siinä joukossa, jotka ovat keskittyneet Venäjän ja Baltian alueeseen.

M-M Oy ei ole halvin eikä aina paraskaan, mutta
edelleenkin tavoite on toimintavarmuus,
selkeä hinnoittelu ja yllätyksettömyys.

SYDÄMELLINEN KIITOKSENI NÄISTÄ VUOSISTA!

INTERNETISTÄ VENÄJÄN VIISUMI

53 valtion kansalaiset saivat mahdollisuuden hankkia enintään 8 vrk:n ajalle kertaviisumin Venäjälle koskien LENINGRADIN OBLASTIN aluetta. Viisumi on maksuton toistaiseksi ja se haetaan Internet-osoitteesta http://electronic-visa.kdmid.ru/ .

Viisumi on voimassa 30 vrk ja se voidaan hakea 20 vrk ennen matkaa, saantiaika on enintään 4 vuorokautta. Huomio! Viisumin voimassaolon aikana ei voida hakea uutta viisumia, eli aikaväli on oltava 30 vuorokautta. Edellytyksenä matkalle on hoitokulu-/kuljetusvakuutus koko Venäjälle olon ajaksi ja siitä on oltava todistus mukana maininnalla, vakuutus on voimassa Venäjällä.

KIRJEIDEN LÄHETTÄMINEN, KIRJEPOSTIN KULKU HIDASTUI jo 1.3. ilmoitetusti

Viisumianomuksia sisältävät kirjeisiin on syytä laittaa normaalin postimaksumerkin LISÄKSI PLUS-merkki. Merkin tarkoitus on nopeuttaa kirjeen kulkua, joka on ilman lisämerkkiä ilmoituksen mukaan jopa 4 työpäivää. PLUS-merkki saatanee käyttöön 1.4. on Postin arvio. Toinen vaihtoehto on PIKAKIRJE, jonka kulkua voi seurata. www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/ Älä lähetä KIRJATTUNA postiasi, se on hitain menettely, kun huomioidaan asiamiespostien käytännöt toimia!