Matkavaraus

  Matkavaraus-/yhteydenotto vaihtoehto puhelinvaraukselle

  Varatessasi matkan tällä lomakkeella otamme yhteyttä ensitilassa, jos tilaa matkalla ei ole tai on jotakin oleellista tiedotettavaa. Muussa tapauksessa postitamme matkaohjelman aikatauluineen ja Venäjän matkoille kynällä täytettävän viisumianomuslomakkeen toimenpideohjeineen sekä pankkisiirtolomakkeen maksua varten. Ilmoittautuessasi yksin hotellimatkalle veloitamme H1-lisämaksun. ERILLISTÄ VAHVISTUSTA EI ENNEN LÄHTÖÄ ENÄÄ LÄHETETÄ. Tarkasta passin-/henkilötodistuksen voimassaoloaika, Venäjän matkoilla passin oltava voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen. Tässä ilmoittamiesi tietojen lähetys-/tyhjennyspainike on alinna.

  Ensimmäinen matkustaja

  Kohde/lähtöpv risteily/hotelli:
  Sukunimi:
  1. etunimi: (= kutsumanimi)
  syntymäaika: pp / kk /vuosi
  Lähiosoite:
  Postinumero ja paikkakunta:
  Puhelinnumero:
  Sähköposti:

  Toinen matkustaja

  Kohde/lähtöpv risteily/hotelli:
  Sukunimi:
  1. etunimi: (= kutsumanimi)
  syntymäaika: pp / kk /vuosi
  Lähiosoite:
  Postinumero ja paikkakunta:
  Puhelinnumero:
  Sähköposti:

  Merkitse bussiin nousupaikkasi (aikatauluun merkitty). Mikäli paikka on joku muu, niin sovitaan se erikseen. Jos lähtijöillä on eri lähtöpaikat, erittele etunimin paikat.

  Huomio hotellimatkoilla! Jos on ruoka-aineallergioita tai muita rajoitteita (esim. vegaani), ilmoita niistä tässä. Erittele etunimellä, ketä rajoite koskee.

  Mikäli käytät liikkumiseen apuvälineitä niin ilmoita ne tässä. Toivomukset tällöin huomioidaan myös istumapaikan valinnassa.

  Tarkasta ja lähetä tiedot tästä meille, kiitos varauksesta.

  Lisää lähtijöitä ilmoitat avaamalla tämän uudelleen.

  Varauksen peruutus huomioidaan vain puhelimitse!

  Kommentit poistettu käytöstä.