Hoitokuluvakuutus Venäjän viisumianomuksiin!

Venäjän viisumihallinto ja Viisumipalvelukeskus on 08.04. tiedottanut, että useita vuosia käyttämäni venäläistaustainen LIBERTY-yhtiö kelpaa taas hoito-/kuljetuskuluvakuuttajaksi viisumeita varten. Jälleen on viisumin saanti ja matkat edullisempia, – lähde matkalle! Viisumianomus (digitoitu tuloste) on muuttunut, mutta täyttöohje toimii edelleen…..

Huomioi! Anomuskuvan on oltava värikuva ja se ei saa olla sama kuin passissa mikäli passi on yli 6 kuukautta vanha. Kuvan oltava alle 6 kuukautta vanha. Asiakas vastaa kuvan kelpoisuudesta viisumianomukseen ja kuluista, jotka aiheutuvat anomuksen hylkäämisestä kuvan vuoksi.

PS. Katso aloitussivun lippujen taakse tarvitessasi maakohtaista yleis-/perustietoa.

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.